Post by anemelmaka on Feb 23, 2022 15:32:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк монет ▞▞▞
▞▞▞ Candy Fever 2022 version ▞▞▞
कैंडी बुखार कैज़ुअल गेम cul
Неважливо, як ви граєте в неї, просто на удачу, іноді це полегшує, а іноді ускладнює те, що ви не можете виграти погану гру, ніколи не завантажуйте її 😠😠😠😠😠😠
4 місяці і назавжди на рівні 10-51! Вже не весело!
марна трата часу, лише додавання. Неможливо грати, не встановлювати
Легко грати
Чудова захоплююча гра, але реклама так дратує
Гра продовжує завантажувати мене! Я видаляв і перевстановлював його кілька разів. Це означає щоразу втрачати прогрес. Мій телефон чистий, а додаток оновлений.
Ця гра робить мене наркоманом
Гарна і цікава гра
не люблять бомби чи квадрати, що знову з'являються. інакше весело
Candy fever — хороша гра, але вона не повинна бути прикладом кожного разу.
Ви, хлопці, це нудна гра, це дуже потужна гра😃😃😂😂😁🐭🐭🐭🐭
Stickman vs Zombies Acción lndc
Це приємно, але трохи цікавості вибухає в моїй голові, коли мова йде про рівень 51. Я думаю, що з вашою грою щось відбувається. Будь ласка, переконайтеся, що все в порядку. Дякую!
Гра 51 це занадто важко. Це потребує більше життя. Я граю в гру вже 2 роки, щоразу на одному і тому ж місці. Будь ласка, дайте йому більше життя, щоб я міг продовжити. Дякую
захоплююча гра і швидко переміщатися по рівнях.
Я тільки почав грати в цю гру, але мені весело
Ця гра весела, але мені не подобається вся реклама, яка з’являється і, здається, не можу позбутися від неї без втрати винагороди, і це нудно! Зниження рейтингу зірок, якщо так буде продовжуватися!!! Щойно трапилося знову, будь ласка, виправте це, або мій рейтинг швидко падає! Просто хотів знизити оцінку ще на 1 зірку, тому що на цій рекламі є кнопка відтворення, і я не знаю, чому вона постійно з’являється, і я не можу її зняти без наявності гри, тому якщо вона продовжує підвищення мій рейтинг швидко знизиться! Не подобається, коли вас обурюють!
Це занадто дитяче🙄🙄
Мені подобаються всі форми і те, як вони всі рухаються, гарна гра
цікаво, але на деяких рівнях грати занадто важко
У цій грі немає надто багато розслаблюючої реклами, вона настільки нудна
ขนมหวานไข้ ง่ายๆ sziz
Мені це подобається! Я не дуже люблю такі ігри, але це мене не розчарувало. Анімація, звукові ефекти та завдання – все ідеально. Гладкий.
Непогано, але потребує покращення
Candy Fever કેઝ્યુઅલ wtz
хороший досвід ..... гра bt містить більше реклами, яка створює занепокоєння
досить важко, щоб зацікавити вас, але досить легко, щоб ви не впали духом. люблю це!
Малюнки по-дитячому, ніби це тільки для дітей
Це найгірша річ, у яку я коли-небудь грав, я маю на увазі справді? Це як бутлег саги про цукерки.
Чудово до 69 рівня Creamy Pasture. Недостатньо рухів, щоб завершити... немає можливості отримати більше. Час для видалення.
Candy Fever Casual games xyj
Я люблю цю програму, моя сім’я, у нас у всіх є ця програма, спочатку це легко, але з плином часу стає важче, але кожна гра робить це дякую, я сподіваюся, що цей огляд допоможе вам зробити правильний вибір
ой... будь ласка, допоможіть мені виграти lv3-1 ... це не працює 😢😢 Я не знаю, як з цим впоратися
Гарна гра, але іноді вилітає.
Пристойна гра, ви не зіткнулися з жодними проблемами, коли граєте в гру, я думаю, вам варто спробувати