Post by anemelmaka on Feb 23, 2022 15:29:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod wiele klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu Z 2022 version ▞▞▞
Dobra uproszczona zabawa w bicie.
Cookie Clicker w przebraniu
Całkiem fajna gra, zdecydowanie przenosi mnie do starych, dobrych czasów, a jednocześnie jest trochę inna i nowa. Ma uczciwą przestarzałość, ale jest to coś, nad czym można popracować w przyszłych ratach. Dobra robota!
Naprawdę fajna gra Zombie apocalypse? Po prostu zniszcz wszystkie zombie za pomocą gung fu!W krótkich słowach gra jest po prostu genialna xd
Zabawne i proste, zabawne przez 2 lub 20 minut. Można odblokować większość rzeczy za pomocą grind i wielu filmów reklamowych lol.
fajnie przez chwilę, później wszystko, co robisz, to grindowanie na wyższe poziomy
Kung Fu Z Παιχνίδια arcade wxkc
straciłem wszystkie moje postępy po 4 lipca "update"... bummer, odinstalowany...
Ta gra jest fajna daję pięć gwiazdek
Sand Balls - Puzzle Game Jumboq pxqd
Ta gra jest fajna. Wystarczy jedno kliknięcie i trafienie.
Przez 2 godziny gry było super ale pierwsze pierwsze mi dzwonię w uszach TRIPLE SHURIKEN albo tORnAdo KICK. Polecam.
Absolutnie uwielbiam tę grę! Temat jest niesamowity, ma dobrą mieszankę humoru i nie opłaca się wygrywać. W końcu wydaje się, że wszystko jest takie samo, ale nadal jest świetną zabawą. Jedyną wadą jest to, że atrakcyjna prostota oznacza, że kilka rzeczy, które nie są do końca jasne (na przykład, czy możesz wykonywać kombinacje na polecenie, czy nie) nie są dobrze wyjaśnione i wszyscy sojusznicy czują to samo; powinny mieć więcej synergii z mapą lub stylem gry umiejętności, których używasz. Mam nadzieję, że będą aktualizować
NAJLEPSZA. BEZCZYNNY KLIKNIĘCIE. ZAWSZE! Uwielbiam klimat retro, jaki daje ta gra, sterowanie jest łatwe do zrozumienia, mimo że jest to bezczynne kliknięcie. Walka jest niesamowita, najlepsza, jaką do tej pory grałem. Moją jedyną uwagą poboczną byłoby dodanie przycisku „Fast forward” lub „X2”, który pozwala przyspieszyć grind, zamiast czekać bezczynnie (gra słów nie zamierzonych), aby wrócić do miejsca, w którym byliśmy wcześniej. Poza tą niesamowitą grą.
Nie zapisuje twoich postępów ani kostiumów
Gra jest piękna, koncepcja i rozgrywka są świetne. Główny problem dotyczy postępów w grze. Gra szybko staje się powtarzalna i nudna, a nowe poziomy odblokowują się dopiero po określonej ilości fal, z trudem stale podnosząc się, wszystko polega na robieniu i powtarzaniu tych samych poziomów raz za razem, a także tych samych fal, za każdym razem, gdy opanujesz spadek falami jest ogromny.
Ee... Właściwie było całkiem fajnie, aż do trzeciego poziomu, na którym minibossowie 2 zastrzelili mnie po tym, jak myślałem, że jestem OP. Gra jest dobra, uwielbiam styl retro, ale podobnie jak wszystkie gry na Androida, kończy się w ten sam sposób, płacisz i stajesz się lepszy lub grindujesz i grasz przez rok lub dwa, aby dostać się dalej w grze. Opanowałem już 6-7 razy, ale okazało się, że nie jestem w stanie przekroczyć pewnego poziomu. Tak mało gier na Androida, w których mogę powiedzieć, że udało mi się skończyć z powodu tej głupiej mechaniki, którą można znaleźć w większości z nich... Bleh
Meha
Uwielbiałem grać w swoją grę, kiedy grałem, polecałbym różne aspekty oprócz automatycznych uruchomień (jak więcej trybów gry), ale ogólnie rzecz biorąc, wiele interesujących funkcji
Supergry
Otrzymywanie reklam, które automatycznie wyświetlają stronę pobierania Google Play dla reklamowanej aplikacji. Gra sama się rozgrywa.
Twitch, bezmyślna zabawa...River City Ransom z zombie (jako bezczynna gra akcji z klikaniem) Warte stuknięcia Sugestie: 1.Dodatkowe postacie...albo seria nostalgicznych postaci oddających hołd popkulturze lat 80-tych, albo prosty kreator postaci. 2.Inne tryby gry... to prosta, zabawna gra. ALE JEST to całkiem proste. Albo zbierasz monety (i Jade) w trybie offline, jak inne bezczynne klikacze, albo gromadzisz się z drgającymi stuknięciami podczas gry .... Nie są oferowane żadne tryby Sother
Zabawna i relaksująca gra, ale za każdym razem po wybraniu do opanowania, krótko po ponownym uruchomieniu gry tracę responsywność (słowo?) ekranu i gra nie odczytuje moich danych wejściowych. Jestem zmuszony zrestartować aplikację. Samsung S7.
Uwielbiam tę grę, moja jedyna skarga to brak możliwości ulepszenia mojej szybkości AFK.
Kung Fu Z Аркаде gjt
Proste, ale zabawne. Niestety, gdy opanujesz na wyższych poziomach, tracisz zbyt wiele postępów.
Jak zrobić achimment master 5, bo nie wiem jak to zrobić.
To nie jest gra, w której po prostu siedzisz i gra się dla ciebie. szczerze śmieci. Nie mogę ocenić rozgrywki ani elementów sterujących, ponieważ ich nie ma. równie dobrze może być zapętlonym gifem
Naprawdę ładne i nostalgiczne wizualizacje. Podoba mi się, jak główny bohater wygląda, jakby pochodził ze starej gry bijatyki NES. Ale to jest to. Nie ma wiele do zrobienia.
Zwoje wskrzeszenia nie działają
Świetna gra dla zabicia czasu. Ma świetny styl retro i bardzo łatwe sterowanie.
-______-nie bardzo źle
Doszedłem do poziomu centrum handlowego i nauczyciel ruchu/sensei w końcu zdecydował się nauczyć mnie, jak korzystać z punktów Jade czy czegokolwiek, a po tym mini samouczku zresetował moje przedmioty i zabrał mnie z powrotem do pierwszego miasta. Przeszedłem z szortów poziomu 60 z powrotem na poziom 20 i zgubiłem różową opaskę z okularami przeciwsłonecznymi. Straciłem 15 minut. Jeśli straciłem 15 minut z powodu usterki, odmawiam dalszej gry i ryzykuję ponowne jej zresetowanie.
Kung Fu Z Arkade dgb
to niesamowita gra walki! Podoba mi się styl, fabuła i rozgrywka. tak trzymaj
Nisko ocenione ze względu na 2 hit questy dla 42 i 66, które podpinają dziennik questów, próbowałem uzyskać dokładny numer i nie działał. Ogólnie rzecz biorąc, gra jest fajna, ale lepiej miej nadzieję, że nie dostaniesz hitu, ponieważ zablokuje to miejsce.ta gra jest super niesamowita, ale tutaj jest problem, który próbuję pokonać bossa, a kiedy wykonuje swój atak, unikam go, ale ponieważ utknął tam w pozycji ciosu na sekundę, jeśli uderzę go, gdy jest w tej pozycji, trafiam tak mocno, że umrę, co ten dziwak
Kung Fu Z Аркади azvf
Jeśli tap tap tap tap tap to twoja sprawa, pokochasz to
Fajna fajna
Fajna gra na wieczorach
To była prosta fajna gra na początek. Jest to jednak gra, która wymaga wielu godzin stukania, a oni zrobili wyskakujące okienka do zakupów. Kupiłem już przypadkiem dwa razy i malutcy tytani nie pomogliby mi. Dziękuję Google Play za zrobienie tego dobrze. WSTYDŹ SIĘ Mały Tytan. Po rozstrzygnięciu drugiego zakupu usuwam twoją grę.
Gierka super gram godzinami! Jedyne zastrzeżenie, żebym pomyślał bym nad Sandem później expa Punkty bo coraz później cięże się dobijać te lv. Grafika bajka, sterowanie? Nie możesz znaleźć prostszego nigdzie nie znajdziesz Mam nadzieję na więcej wydarzeń typu halloween i więcej usprawnień i różnych dodatków
Nie rozumiem, to gra samo z siebie, jak zawsze w trybie automatycznym, nie da się tego wyłączyć? Jeśli nie, to po co siedzieć i patrzeć, jak ta gra sama z siebie?
uwielbiam grę, ale dlaczego przechodząc przez system mistrzostwa lub mistrzostwo, możesz naprawdę szybko walczyć z postaciami, czy tracisz strój, który wtedy robisz, i zostają ci elementy garderoby z niższych poziomów lub takie, które nie mają takich samych umiejętności Jestem tym zdezorientowany. i nie wiem, jak odzyskać te rzeczy
Gra jest w porządku, ale głównym powodem, dla którego przyznałem tej grze jedną gwiazdkę, jest to, że istnieją pewne rzeczy, które nie są tak bardzo związane z Kung Fu, jak shurikens, shurikens wywodzące się z Japonii, podczas gdy Kung Fu wywodzące się z Chin. lubię widzieć drobne szczegóły... przepraszam, jeśli zostałeś źle zrozumiany, z powodu braku wyjaśnienia..
Gra była w porządku
Zabawna gra. zdecydowanie warto spróbować. Szkoda, że nie było bardziej opisowego tego, co faktycznie robią statystyki. str i hp są dość łatwe, ale int mnie zdziwił.