Post by anemelmaka on Feb 23, 2022 15:26:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Rush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Rush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout úroveň ▞▞▞
▞▞▞ Bike Rush 2022 version ▞▞▞
Užil jsem si hru, ale příliš mnoho reklam. Téměř po každé obrazovce, na kterou se přesunete, se zobrazí reklama.Bez urážky, ale co je s reklamami, jako nemám nic proti reklamám, ale pokud prohrajete kolo, budete muset počkat, proto jsem to dal špatně. ve skutečnosti to prosím změňte.
Gddgxc. Cczx vbccfcc Gchhuhghh nedovolíte mi hrát hru, prosím znovu udělejte čas
Měl jsem tuto hru, první 2 dny byla v pořádku, ale poté mě to trochu nudilo, ale doporučuji to
Jungle Adventures 3 Seiklusmängud eoy
Bike Rush Arkaadmängud yhka
to je dobrá hra, líbí se mi to, je to simulace a baví mě, takže se mi líbí a dělám tento typ hry
pokaždé, když vyhraju soubojový závod, restartuje se a já nevyhraju. ale když prohraju, zobrazí mi to reklamu a samozřejmě mi ukáže, že jsem prohrál.
Pokud mohu dát nulu, dal bych to za denní bonus. Uvízl jsem na 7. dni za posledních 11 dní. Z tohoto důvodu vám dávám jednu hvězdičku, pokud tento problém opravíte, změním své hodnocení. Kromě toho je hra celkově dobrou zábavou v dobré hře.
Nenechalo mě ani přejít přes „cvičný závod“ plýtvání stahováním. ani to nezkoušej
tak pěkná hra miluji tuto hru
velmi velmi zábavná hra. vyhýbejte se skokům, neprovádějte žádné převrácení. můžete vyhrát pokaždé, aniž byste museli skákat nebo převracet.
Tato hra je tak hloupá. Nekončí cvičný závod, pokračuje dál a já nejsem schopen ovládat pohyb motorky po prvním nárazu. Jednoduše zůstává ve stejné zlaté linii uprostřed. To je nejhorší hra, kterou jsem kdy hrál.
Hodně dodává
je to úžasná hra, ale rád bych, kdybys přidal soupeři nějaké styly, dal bych ti 5 hvězdiček✨✨
Ummmm vole udělal jeden skok a spadl celou cestu pod zem...mohl jsem se pohybovat zleva doprava ummm, pro mě to není
tato hra je úžasná, nemá téměř žádné reklamy, je to opravdu dobrá hra, měli byste ji hrát děkuji, že jste našli hru, kterou skutečně miluji! vy vládnete!
Reklama přichází hodně😡, ale hra je pěkná👌
Je to trochu zpožděné a má příliš mnoho reklam. Jinak dobrá hra
Bike Rush እንቅስቃሴ ያለባቸው hqlu
velmi pěkná hra, kterou jsem používal, tak si ji stáhněte a hrajte se zábavou a užívejte si
😇😇😇😇😇👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌moc pěkná hra 1 číslo
Je to dobré ok, ale tolik reklam vidím ok, ale ok dobře, nepanikařím, že vidím ok, prosím, jeho speciální hra, ale tak mnoho mnoho mnoho reklam ok omlouvám se omlouvám se, dávám 2 hvězdičky viz ok
Nejsem si jistý, jestli máte nějaké otázky nebo jestli můžu dostat Bhavesh kag Ahoj
Bike Rush Arkādes spēles nfel
Nelíbí se mi
je to opravdu dobré, ale proč nemůžu vyzvednout cenu za den 7
Líbí se mi, ale ty rampy jsou docela těžké
Ne, ne, mnoho reklam, nemohu vůbec nic přistát a NENÍ to způsobeno, že jsem hrál 2 hodiny
to je v pořádku, myslím, že si jen přeji, aby motorky byly rychlejší
super hra a aktualizace pro více coinů
Jeho dobré reklamy někdy trochu nepříjemné, ale jeho nebere od zábavy.
Tato hra je domovem reklam a společnosti podvodníků. Právě jsem nasbíral 17 ccppen, abych otevřel kolo, ale resetovali ho. Strávím asi 3 hodiny hraním této hry. Pokud se ho chystáte instalovat, neinstalujte jej nebo vaše zařízení právě skončilo
Všechny oblasti jsou stejné, nic nového, příliš krátká vzdálenost... Nikdy nikomu nedoporučujte
skvělá hra příliš mnoho reklam
OMG tato hra má reklamy, když se snažíte vidět svůj postup v závodě. Pokusil jsem se hrát jednu hru a okamžitě odinstalován.Po stažení této hry, když jsem začal hrát tuto hru, nejprve parctice a pak ji hrajete vy, ale po dokončení mého závodu nemohu ovládat a pohybovat se sem nebo tam 😡😡 tato hra je hloupá 😡😡
je pěkná hra se spoustou reklam, takže si ji užívám každý den
Tato hra je velmi hloupá. Vývojáři začínají být líní se způsoby, jak přimět hráče, aby zobrazoval reklamy. Chápu, že addy jsou jedním z jejich hlavních zdrojů příjmů z těchto her, ale nutit hráče, aby MUSEL SLEDOVAT REKLAMY, aby hru hrál, je neodpustitelné. Alternativou je počkat 20 minut a hrát znovu. Vývojáři to však nezajímá; chtějí jen napumpovat další hloupé hry, aby z toho profitovali. Hloupá hra. Nestahovat.
Časová hra není moc hezká nelíbí se mi, přidejte nějaké nové funkce, takže dávám pouze dvě hvězdičky, děkuji
x návody na psoriázu rušit znechucení et icarus vděčný úžasný streptokoky trudy gamel.aplit.for vztah dotační funkce pátá hravá žvýkačka feinstein tn nouzové 7 haji.arshed daný lék unášení pátý fifi jít fu fu pokud xxxii pokud je dobrý xxxii ucuc xxxi fu hf ch5000 uc ch5000 hf chi uc ch5000 ugc fu if fu if fu to suché 8 až 8 ri 8 až 868 to fiy
Bike Rush আর্কেড qvx
Super hra bez chyb
Hra je velmi dobrá, ale musí se zlepšit
tak krásná hra 😍
nyní velké zatížení!!!! zabiják času spousta zábavy ez play. Zkus to.opravdu zábavné, opravdu jednoduché, skvělý spotřebitel času
Tuto hru jsem velmi miloval. Tato hra je velmi zajímavá a snadná a věci v této hře jsou velmi úžasné a úrovně také.😍😍😍
Miluji tuto hru, skvělý čas, pokud mě bavíte na dlouhé cestě, rozhodně bych doporučil toast příteli
Mnoho reklam v této hře, proto dávám 1.
proč nemohu odemknout další města, stále závodím v new yorku a začíná mě to nudit...
Existuje pouze jedna úroveň. Jsem na úrovni 165 a je to stále téma New Yorku. Poslal jsem e-mail na podporu a okamžitě jsem dostal e-mail zpět, že e-mailová adresa, na kterou jsem jej poslal, již neexistuje. Wth. Dát do hry více scén, jak naznačují obrázky???
Stejně tak jsem uvízl na odměně 7. dne Zůstal jsem uvízlý na odměně tohoto dne na 2 týdny, nedostal jsem odměnu, buď se laťka zvyšuje, ale nevytváří skutečnou cenu ANI laťka nejde dále než pokud jde o obdržení ceny v den 7 nebo sbírání dalších přihlašovacích dnů a měl jsem stejný PŘESNÝ problém na 4-5 RŮZNÝCH zařízeních za poslední 3 měsíce. Myslel jsem, že je to jen zařízení, ale NE a teď vidím, že tento problém nemám jen já. Můžeme to prosím vyřešit?
není dobrá hra. ale je pěkný
Právě mám 7. den svých denních odměn a to mi nedovolí sebrat kolo. špatný
Flipy jsou tak nepříjemné na ovládání
Miluji tuto hru, ale ty drahokamy jsou tak těžké sbírat, ale stále miluji tuto hru soooooooooooo moc, takže děkuji za tuto hru tak dejte více jako tato hra