Post by anemelmaka on Feb 23, 2022 15:17:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jéglovas ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jéglovas IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Jéglovas 2022 version ▞▞▞
Tetszik, de más nyelven van
Csak azért adok rá 5 csillagot, mert valójában egy hirdetésben játszotta a játékot
Angelica 10 éves
Kicsit unalmas ez a játék. Egy hét után kezdi unni. És rengeteg kiegészítést tartalmaz, ezért nem ajánlom, hogy töltsd le ezt a játékot, hacsak nem utálod magad.
Totyht
Haver, szívom, hogy a játékok ma menjenek az utube-omra, különben nem készülnek játékok!!!!!Miért nem kaphatod meg a díjakat a Daly küldetésekben?
Utálom a játékot, a sok reklámhiba
Szeretem ezt a játékot, és az idő nagy részében mindig nyerek, de kérjük, adjon hozzá napi szinteket, hogy érdekesebbé tegye a játékot.
프리즈 라이더 아케이드 prya
Nem tudom Szóval BYEE
elképesztő fantasztikus és szórakoztató, és egyébként 8 éves vagyok
wow ez a játék nagyon jóóóó
yt
A jó játékhirdetéseknek meg kell állniuk a meztelen emberekkel
Ez a játék szívás, először is egy másik nyelven van, és NEM tudod megváltoztatni. Másodszor, az idő felében a játék nem csinál semmit. Harmadszor, az akkumulátorom tele volt, és játszottam ezzel a játékkal, és most a telefonom 14%-os, és még egy órát sem játszottam, vagy 15 percet játszottam, és a telefonomnak remek akkumulátora van, NE SZEREZD MEG EZT A DUMB JÁTÉKOT
ez a játék nagyon szórakoztató, de hadd mondjak el valami rosszat, a telefonom hibás a játékokban, de nem is baj, nem is aggódom miatta.
Nagyon szeretem ezt a játékot Kérem, készítsen több ehhez hasonló játékot. Küldje el a játék új verzióját, és ez a valaha játszott legjobb játék
Fürdős hai
klassz és szórakoztató játék
Paolo mama francesco
Politie bus robot spel Strategie zoi
Ez a játék nagyszerű😁és könnyű😅.Tetszik, hogy nem frusztráló😬.Ez a játék szuper klassz😎.Great work👍Nézd fel. Remélem, más játékokkal is játszhatok majd 🤟
Ez a játék egy csaló, 3 kulcsom van, és 390-et kapok 🅝🅞 ajándék 210 nem kap
Ez egy nagyon szórakoztató játék, de sok hirdetés van, de jutalomhirdetések is
A játék nagyon kalandos és jó. Az egyetlen hátránya az addssssss.............
Freeze Rider Zręcznościowe jou
Szórakoztató, ennyit tudok mondani
Nagyon szórakoztató, de sok kiegészítés lehet, de még mindig csodálatos.
EGY MUNÁL
Ez egy rossz játék.
Ez fantasztikus azzal a freeze Riderrel, félelmetes és félelmetes és félelmetes és félelmetes és félelmetes, olyan nagyszerű, hogy nem hiszem el, hogy olyan jó ezzel.
Nagyon szép
Ez a játék szórakoztató! Ha játszom és nyerek, de egy ideig veszítek, de ez rendben van
Közepes típusú játék
Mary szórakoztató játék igen, vannak hirdetések, de nagyon szórakoztató játék, öt csillagot adok ennek a játéknak 😂
Túl sok hozzáadás, például minden körben előtte és utána kap egy hozzáadást
Javítsa ki a hibát
Ez egy nagyon jó játék, szeretem, hogy kreatív lehetsz és bármit rajzolhatsz, amit csak akarsz.
Freeze Rider - Frozen Slides ஆர்கேட் dseo
Freeze Rider እንቅስቃሴ ያለባቸው xvsx
Szeretem ezt a játékot,😀😀😀😀🌋🌋🌋
Rendben van, nem mondok sokat, de jó 😁😥🤨🤭
Ez a játék szórakoztató lenne, ha nem csalna meg. Mostanában az egyes pályák végén nem is ad lehetőséget arra, hogy a középső gombra kattintva több pontot szerezzek. Arról nem is beszélve, hogy akkor is meg kell néznie a hirdetéseket, ha nem veszi át a jutalmat. Most törlöm ezt a játékot!
ez egy nagyon jó játék 🎯 vannak benne hirdetések, de nem annyi, mint amire számítanál
A legrosszabb játék, bár elérjük a 100-as szintet, akkor is ugyanaz
Jobb, mint a többi játék, ezért 4-est adtam rá
Sorolja fel az évszámokat, ezért szeretem ezt a játékot, mert még soha nem láttam, hogyan kell korcsolyázni, ezért kérlek, készíts még egyet az ehhez hasonló játékhoz, hogy jobban élvezhessem ezt a két játékot, beleértve egy újabb álmot, amit megvalósítasz.
Nagyon szórakoztató, bár amikor először megkapja a játékot, és megérinti az érméit, megadja a játék forgatókönyvét, és korlátlan számú érmét és drágaköveket szerezhet be, amelyek a játék összes skinjét is megkapják.
Ez a játék annyira rossz, hogy nem engedi, hogy játsszam minden alkalommal, amikor jeget teszek, csak 0,1 másodperc alatt elolvad. NE SZEREZD MEG EZT A JÁTÉKOT, ANNYIRA ROSSZ ez csak az én véleményem oké szóval ne haragudj rám😔
Jó ez a sok hirdetés!
Nem beszélek németül. Miért nem tudunk nyelvet váltani? Ettől a kis problémától eltekintve jó játék.
Ez a játék nagyon rossz.