Post by anemelmaka on Feb 23, 2022 15:10:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foil Turning 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foil Turning 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачна издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Foil Turning 3D 2022 version ▞▞▞
Игра је одлична, али има толико реклама на сваком нивоу када завршим ниво
Супер, игра, али рекламе и кашњење поправите то, било би 100 пута боље и било би много популарније
Знате шта би ову игру учинило још бољом? Још огласа! Озбиљно, једноставно волим да ми се сваких 10 секунди наметне реклама. Штета што се огласи стално прекидају глупим играњем.
Last Day on Earth: Survival Darbības spēles adp
Препоручио бих га, ако нисте на мрежи. Постоји 0 огласа током ван мреже.
мало је заостао
Стално говори да је апликација пала и када додирнем затвори апликацију, враћа се у игру и то је само петља
Да, ово је лепа опуштајућа игра, прилично сам сигуран да би требало да је схватите, слатка је, али није слатка, али долази и направили сте ствари са њом тако да бисте требали бити задовољни њом.
Постоји тај непроходан ниво који без обзира шта радим, не могу да га прођем. Поправите ово, волео бих да напредујем у игри.
Foil Turning 3D নৈমিত্তিক ufq
Забавно је понекад промашим неко место, али у реду је, није заостајало или неуспешно😁😁😁
Игра би била забавна да нема реклама после сваке две акције. Не можете чак ни да завршите ниво а да не видите 2-3 огласа. Прекида игру, чинећи је досадном.
Foil Turning 3D Kasual ggcj
Добра игра
За многе рекламе, али и даље добра игра
Веома изазива зависност ако волите овакве ствари. Само бих волео да има више од тога.
Има много реклама и када изађем из игре, она се ресетује и поново покрећем из почетка
Много добра игрица
то је различито добра игра за пролаз времена
Превише огласа између свега. Уопште не одвојите време да заиста радите на сваком кораку. Превише једноставно да би постало досадно изузетно брзо!! Чак ни моја четворогодишњакиња није могла да се омести дуже од 5 минута и она је само пролазила нивое без проблема.
Ова игра је веома лепа и можете додати тхорс стром бреакер
Ово је једна од најзараженијих игара које сам икада видео. Обично бисте добили оглас након сваког нивоа, али у овој гомили коњског ђубрива добијате један након сваког КОРАКА. Не замарајте се тиме, само идите да жваћете прави комад лимене фолије за слично искуство као играње ове игре.
Глупост права ником је неби препоруцила 😢😠🙄
мало је срећно
Пут до многих огласа, провео више времена гледајући огласе него играјући. Сама игра је одлична, Иб ће поново инсталирати и играти када рекламе нестану
мало недостаје
Foil Turning 3D Priložnostne isc
игра је избрисала моје чување. Није забавно. провео сате откључавајући све боје, а затим их изгубио. врати златну фолију
мало је заостао
Вау! Али превишеооооооооо много реклама сваки и после корака ох! Боже мој
то је стварно добра игра за пролаз времена, али када то будете неко време, мислим да вам је досадно
СТАЛНО КАСНИЈЕ И ИЗВЛАЧИ МЕ ИЗ ИГРЕ извините што сам вриштио да је ова измена дошла 2021. па сам вас контактирао на вашој сјајној веб страници, погледајте је. Покушаћу поново да инсталирам ово и играм. Можда променим брзину
Добра игра, играо сам ову врсту игре икад па покушајте да направите неке нове функције, ово је најбоља игра коју сам икада играо ја и мој брат превише играмо ову игру Хвала вам ✌
Постаје досадно након дан-два, али видео сам како ову игру чине мало бољом
Ово је кул игра у којој можете да урадите много забавних ствари па је преузмите одмах пре него што не можете да у реду.
Ова игра је заиста добра игра, али уопште нема али. Графика је добра и ЗАИСТА добра. Хвала Гисмарт
Дакле, ово је одлична игра и свиђа ми се, али можете ли додати још шара и боја. Заправо не, не кажем, молим вас, не поправљајте ову игру дам, ово није ништа, дајем јој 2 звездице