Post by anemelmaka on Feb 23, 2022 15:01:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hoop Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hoop Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více peněz ▞▞▞
▞▞▞ Hoop Stars 2022 version ▞▞▞
Velmi opakující se, tudíž nudné. Reklamy po každém zápase s "hráči", což jsou s největší pravděpodobností CPU a zápasy trvají 20-60s, takže je tu hromada reklam. Nemohl jsem ani hrát tolik, abych získal 10 výher, abych si vyzkoušel minihry, ale neočekávám nic zábavného. Před odinstalováním hry jsem se asi 10 minut bavil.
Hra je zábavná/jednoduchá a upřímně jsem si ji užil...teď je tu to „ale“: jediný způsob, jak se vyhnout sledování reklamy za reklamou, je hrát hru s vypnutou wifi a/nebo přepnout zařízení do režimu letadla. Nepohodlné, pokud hrajete na telefonu, protože potenciálně zmeškáte hovory/zprávy/atd. Bez možnosti zakoupení verze bez reklam. VŠICHNI konkurenti jsou AI a snadno poraženi. Dobrý žrout času, pokud hrajete na tabletu bez Wi-Fi, ale potřebujete velké ⬆️úrovně obtížnosti a ⬇️reklamy, abyste získali další hvězdičky.
Je to opravdu zábavná hra, ale musel jsem si přečíst tyto komentáře, abych zjistil, že to ve skutečnosti není hra pro více hráčů, je plná robotů. Zajímalo by mě, proč jsem po 80 kolech vyhrál každé JEDNO z nich...SMH, cítím se hravě, když tuto hru právě teď smažu.Je to tak opakované a stále stejné. I když se vůbec nepohnete, druhý hráč vždy dostane maximálně 2 body. Jsou to očividně roboti do té míry, že je to přitahující. Navíc jsou všechny truhly zmanipulované tam, kde musíte pokaždé sledovat reklamu, abyste získali velkou cenu.
Líbí se mi grafika a ovládání. Ale rychle ztrácím zájem, protože NENÍ ŽÁDNÁ obtížnost. Protivníci, kterým čelíte, téměř bezcílně flopují a nepředstavují vůbec žádnou výzvu. To není legrace.
Hoop Stars Arkada pnlf
Dobré
Reklamy mi nevadí. Tak dostávají zaplaceno. Ale to, co považuji za stinné, je, když nemám wifi nebo nemám dostatek dat na to, abych plýtval reklamami, VYŽADUJÍ, abyste se vzdali strašného množství osobních údajů, když se znovu připojíte k internetu. To je sobecké pro každou osobu nebo společnost, která se snaží budovat podniky a vydělávat peníze.
Snaží se, aby to vypadalo, že hrajete online proti jiným lidem... Ale ve skutečnosti jsou to super jednoduché CPU se stejným chováním. Neporažený a rychle se nudit, jakmile jsem si uvědomil, proč tolik vyhrávám...
Gem rush je podvod. Pokud se dostanete nad 80, nedovolí vám získat 5x bonus. A.I. je hloupý. Nikdy jsem neprohrál žádnou hru. Hotovo za 5 sekund. Dostanu se na 10 a poté troluji druhý prsten.
Nejlepší hra všech dob, dokud nehrajete na pozemském pozadí, pokud narazíte na zem, uvíznete a po zbytek hry se nemůžete dostat ven
Tuto hru jsem hrál dlouho a nikdy jsem neprohrál. Je to příliš snadné a opakující se a po chvíli začne být opravdu nudné.
Zkunděně dobrý!!!
Miluji tuto hru tak moc, že je tak snadná a vše, co musíte udělat, je stisknout vpravo nebo vlevo, ale jakmile se dostanete na vyšší úroveň, stačí udělat tři a stačí jít nahoru nahoru nahoru a je to super snadné a moc se mi to líbí, doufám, že to chcete hrát, doufám, že to budete hrát také, je to tak snadné
TOLIK REKLAMY. Nemohu přejít 2 úrovně bez ad. nejhorší hry všech dob, neinstalovat, ztráta času
Zábavná hra, ALE JE PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY! K TOMU 30 DRUHÝCH REKLAMY! Pokaždé, když vyhraješ, reklama, další tah, reklama, máš truhlu! a chcete-li to otevřít, podívejte se na reklamu. Chcete se zúčastnit Daily Challenge? nejprve se podívejte na reklamu. Navíc si myslím, že si ani nehraješ s jinými lidmi! Myslím, že je vyroben tak, aby tak VYPADAL, ale myslím, že si striktně hrajete s počítači. Může někdo říct cash grab?
Naprosto miluji tuto hru, ale nelíbí se mi, že je tam nápis ukazující, že máte jít, na tom opravdu nezáleží nebo pomáhá, ale skvělá hra
Opravdu se mi líbí hra, ale ale Jeez ho ochladí s reklamami. Nevadí mi přidat sem nebo tam, ale jeho konstantní a po všem. Super otravný. Nemůžu hrát více než jednu sadu her, protože pro tři zápasy je to jako 12 reklam.
Tato hra je ROZTRŽITELNÁ, nikdy to nepochopte! Po každé hře dostanete ADD!!!!! Můj bože, a pokud vyhrajete cenu, musíte se podívat na ADD mravence, který ani NEFUNGUJE! Pokud lidé, kteří vytvořili tuto hru, je s vámi něco v nepořádku. Měl by mít 0,1 hvězdičky. Získejte život Tvůrci her (ne ostatní lidé, kteří toto čtou)
Musíte sledovat reklamy, ale pokud se náhodou pokusíte vybrat reklamu, abyste získali něco navíc, nelze ji zavřít, a proto nelze sbírat „bonus“. Absolutní vtip! Zejména s ohledem na nutnost souhlasit s podmínkami GDPR, aby bylo možné hrát na prvním místě.
Zábavné, ale AI je bolestně snadná. Odehrál jsem snad 80 her a ani jednou jsem nebyl blízko k prohře
K mnoha zatraceným reklamám především to, jak je to nekvalitní. Dokonce ani nehrají skuteční lidé proti vám, jen proti robotům, aby vám mohli vydělat peníze tím, že vám po každé hře, která trvá méně než 30 sekund, vyhrajete reklamu. Jako proč tolik reklam nemusíte být chamtiví, uděláte pro jednou něco hezkého.
Je to zábavné, ale je tu nějaká závada, že mě jako zvyklý nečíst ťukáním a já tam budu jen sedět na zemi, zatímco ten druhý skóruje a nakonec vyhraje. Možná je to jen můj telefon, který je pomalý, ale určitě by mě to bavilo, kdybyste se pokusili zjistit, jestli tam není nějaká závada, která by zahrnovala věci, které jsem popsal. Děkuji.
Tato hra je určena pouze pro reklamy, v každé hře máte 30 sekundovou reklamu. Ovládací prvky jsou hned vedle reklam, takže na ně klikáte každých 5 minut. Hloupost v celé své kráse.
4 hvězdičky, protože je to úžasná hra, ale je tam málo if reklam, ale na méně straně můžete reklamy přeskočit za q0 sekund, takže je to dobré 👍
Hoop Stars Arkády sjr
Hra není špatná, ale ani dobrá. Časem to začíná být nudné, příliš mnoho reklam a roboti vás vůbec nevyzývají. Mám pocit, že by bylo lepší, kdybychom měli online verzi.Hra selhala a moje obruč zůstala na zemi a nemohl jsem si koupit nové míče nebo obruče velmi hloupá hra jasně vyrobená velmi levně, nikomu nedoporučuji
Návykové. Ale ne v multiplayeru, který je mnohem snazší, má zmanipulovanou truhlu, kde musíte koukat na reklamu, abyste dostali špatnou cenu, a někdy se pěkně opakuje
Tato hra docela smrdí, že chtějí, abyste se celý den dívali na reklamy, a AI jsou hrozní, že by skočili do vesmíru, kdyby chtěli, a prostě s tím "TAKOVÉ WOW A DAMNNNN" prostě přestali. Není tam žádná hudba, takže je to jen brrt hluk z vašeho telefonu do značné míry a přidejte online a PROSÍM PŘESTAŇTE POUŽÍVAT HLOUPÝ TURNAJOVÝ STYL, a.i se každou úrovní zhoršují, takže cokoli uděláte, opravte tuto hru také NEDOPORUČUJI TOTO
Je to zábavné, ale pro lidi, kteří říkají, že jsou reklamy, stačí vypnout wifi a je to tak jednoduché 😂
Naprostá pecka, ale nedostatek schopnosti hrát proti skutečné osobě je důvod, proč mě to během 30 minut omrzelo a odinstaloval jsem to.Bylo by 5 hvězdiček, ale musí existovat možnost nákupu, aby bylo možné přidat zdarma, a potřebují více obručí a míčů, protože za jedinou noc jsem odemkl všechny možnosti pro oba.
je to dobrá hra, ale musíte sledovat reklamy, abyste získali míče, a navíc je tak snadné vyhrát. Nevím, jestli hrajeme skutečné lidi nebo ne, ale mám pocit, že ne, nebo hrajeme proti dítěti
Hoop Stars Arkadne igre otlz
Miluji tuto hru, je skvělá...ale jakmile se v ní naučíte, je příliš snadná. Pět hvězdiček, protože hra je úžasná...ale mám návrh. Možná byste mohli po určité době vložit obsicals a zmenšit obruče a kouli. Díky tomu by to bylo zábavnější a náročnější. Udělejte prosím druhou verzi s tímto. Děkuji
Očividně jsou boti pitomci. Jen jsem seděl hobby-kůň na míči asi 30 sekund. Nic. Jsem na jevišti 9 nebo tak nějak. {(Neslyším vůbec žádný zvuk – kromě reklam.)} Hra je zábavná, jen to opravte!
Hoop Stars Arcade ihd
Je to skvělá hra, ale moje největší stížnost je, že nemůžu používat drahokamy, které sbírám, říkejte mi butterpat, ale spočítal jsem si to. Nejpravděpodobnějším drahokamem je ametyst (ve skutečnosti je to pravděpodobně drahokam s názvem Sugilite BC barvy, ale nemohu najít cenu.) a v Americe stojí 3,05 karátu ametystu asi 400-4 000 $ a já v době psaní tohoto článku jsem mám 14918 drahokamů a když to všechno vynásobím, dostanu neuvěřitelných 18 199 960 $, takže jo, je to na hovno, ale hra to rozhodně vynahrazuje, takže doporučuji.
Hra je velmi zábavná a hraji ji denně
Je opravdu smutné, že si tito tvůrci her myslí, že nás mohou oklamat. Jako by to už nezapáchalo, že ve skutečnosti nehrajete online hráče, chtějí, abychom věřili, že můžete skutečně odemknout prsten v truhle. Skvělý koncept pro turnaj...... HROZNÉ provedení...... sečteno a podtrženo, hra se opakuje a že je zmanipulovaná.👎
Eh to není špatné, ale není tam žádná hudba a truhly jsou zmanipulované, ale je zábavné hrát
Úžasná hra spousta zábavy, ale je tu spousta reklam, ale většinu z nich lze přeskočit bez ohledu na to, jaké 10/10 by doporučilo instalaci.
Chtěl jsem to ohodnotit 4, protože jsem si myslel, že potřebujete wifi/internet. Ale šel jsem někam s žádným z nich s mým telefonem, hrál jsem tuto hru a stále to funguje!!! A ne, tato hra vám nepomůže naučit se hrát na klavír.
Nedávali tomu moc šancí, protože mi nedali moc šancí rozhodnout se, jestli se mi hra líbí nebo ne, než mě po každém kole zasáhli 30sekundovou reklamou. Tito vývojáři mě okamžitě přivádějí k šílenství z reklam. Možná bych zůstal někde poblíž, možná bych si dokonce koupil verzi bez reklam, možná bych si koupil i diamanty, kdyby se mi hra líbila, ale nehodlám se zabývat tím, že bych musel trávit více času sledováním reklam než hraním hry, než vím, že se mi hra líbí.
Dobrý nápad, ale tolik reklam, bylo by mnohem lepší, kdyby to byla výzva. Možná by tomu pomohlo, kdyby se to stalo multiplayerem.
Flying Stickman Rope Hero Game Akcja vss
Tuhle hru mám moc rád, ale...někdy se moje postava prostě čas od času přestane hýbat, což mě rozčiluje.
Přemýšlel jsem, co je to za hru Dobrá, ale Wow, byl jsem překvapený 😲, že taková hra vás a vaše pocity dostane až do nebes. Ignorujte špatné recenze, protože věřím, že získáte dobré recenze. Nadobro zničí špatné recenze! Prosím, najděte světlo ve svých srdcích, kdo kdy vytvořil tuto hru. Hodně štěstí při získávání dalších dobrých recenzí. tak zatím ahoj !
Velmi zábavná hra. Prostě mám pocit, že neexistuje žádná konkurence. Až příliš snadné, od stažení jsem neprohrál jedinou hru. Tohle brzy zestárne. Vydejte se tedy s nimi brzy na výzvy.
Dal bych 1,5 hvězdičky, ale nemůžu. Důvod je prostý. Je to jako každá jiná hra. Boti, reklamy každé kolo a také neexistuje režim, kde byste mohli cvičit/hrát sami. Proto tato hra není vůbec zábavná a zároveň by byla otravná s kolizí hráčů.
Tato hra je odpad. Doslova poseté reklamami. Můžete si vypnout mobilní data a nebýt připojen k wifi a přesto se zabývat reklamami. Silný nedostatek obsahu. Nudný neinspirovaný nepořádek. Doslova nemá cenu hrát.